چگونه هوش مصنوعی جنگ خاورمیانه را تغییر می دهد!
نشنال اینترست: با ادامه جنگ در نوار غزه، صحنههایی از تانکها و گروه های آوارگان که در زمان جنگ با تروریسم برای عموم آشنا بود، دوباره شکل میگیرد. با این حال، یک نگاه دقیقتر، فضای نبردی آینده را به ما نشان میدهد که به همان اندازه که توسط الگوریتمها و روباتیک پیش می رود، با تفنگ و حملات هوایی تعریف شده است.
پهپادهای مینیاتوری "انتحاری" فایرفلای ارتش اسرائیل به طور مستقل در خیابان های غزه حرکت می کنند. نامر و نفربرهای زرهی ایتان از روی آوار ها عبور می کنند و سیستم های هوش مصنوعی را برای تشخیص تهدیدها به کار می گیرند. تانکهای مرکاوا اسرائیلی مجهز به Trophy، اولین «سیستم حفاظت فعال» در جهان، موشکها و نارنجکهای راکتی حماس با پرتاب های خودکار رهگیری میکند.
پهپادهای مجهز به هوش مصنوعی با استفاده از حسگرها و دوربینهای تخصصی اشیا و افراد را ردیابی می کنند و تلاش میکنند شبکه تونل وسیع حماس را در حالی که روباتهای IRIS و «روبوداگهای ویژن 60» در آن مانور میدهند، نقشهبرداری کنند. به گفته سازندگان استارتآپ، پیاده نظام ارتش اسرائیل از تفنگهایی استفاده میکند که توسط «SMASH» تقویت شده است، یک دوربین نوری مجهز به هوش مصنوعی که هر سربازی را به یک تکتیرانداز تبدیل میکند. در همین حال، یک ربات کوچک و نیمه خودمختار به نام جگوار در حصار مرزی غزه گشت زنی می کند.
برتر از همه اینها،سیستم هوش مصنوعی «Fire Weaver» حسگرهای جمعآوری اطلاعات را به سلاحهای موجود در میدان متصل میکند. سیستمهای «انجیل» و «اسطوخودوس» از روش یادگیری ماشینی برای تولید خودکار اهدف توصیه شده استفاده میکنند، و حجم وسیعی از دادههای شبکههای نظارتی را تیز بازبینی و غربال میکنند. در حالی که پیش از سال 2020، ارتش اسرائیل ممکن است به ده روز برای مکان یابی و تأیید ده هدف نیاز داشته باشد، سیستم های خودمختار اجازه درگیری ده برابر بیشتر اهداف را در این چارچوب زمانی می دهند.
بسیاری از تحلیلگران دفاعی «انقلاب بعدی در امور نظامی» را اعلام کردهاند که در طی آن نوآوریهای فناوری، بهویژه هوش مصنوعی، رفتارها و امور جنگ را بهطور اساسی و همینطور معادلات تعادل قدرت را تغییر میدهد و تهدیدات امنیتی جدیدی را شکل میدهد. ادغام سیستم های فناورانه که قادر به شبیه سازی و تحت الشعاع قرار دادن اطلاعات انسانی در نهادهای نظامی هستند، تصمیم گیری و استراتژی را دوباره باز تعریف می کند. به طور مشابه، توسعه سیستمهای تسلیحاتی مرگبار (LAWS) که اهداف را انتخاب میکنند یا حتی بدون دخالت انسان حمله میکنند، چالشهای بزرگی را برای محاسبات کنترل تسلیحات و قوانین بینالمللی ایجاد خواهد کرد.
در حالی که واشنگتن و پکن ممکن است صحنه اصلی کشمکش برای برتری تکنولوژیک باشند، خاورمیانه در حال ظهور به عنوان محل پروش و رشد و نمو انقلاب نظامی پیش رو ست. کسب و کارها و دولت ها در امارات متحده عربی، عربستان سعودی و اسرائیل، به ویژه، سرمایه گذاری زیادی در پیشرفت فناوری های نظامی مستقل کرده اند. بودجههای انبوه تحقیق و توسعه، زیرساختهای پیشرفته، روابط استراتژیک، و دسترسی به نیروی کار ماهر به سه کشور بسیار نظامی کمک کرده است تا در چشمانداز جدید دفاعی هوش مصنوعی پیشرفت کنند.......
نظرات
ارسال یک نظر