کره شمالی 4300 تانک آماده جنگ دارد، البته اگر کار کنند!
نشنال اینترست: طبق گفته وزارت دفاع ملی کره جنوبی، کره شمالی تقریباً 4300 تانک جنگی در اختیار دارد. داشتن این تعداد تانک یک مزیت قابل توجه نسبت به 2300 تانک جنگی است که در خدمت ارتش کره جنوبی ست. اما آیا تانک های کره شمالی واقعاً می توانند بروند و بجنگند؟
در حالی که زرادخانه در حال رشد سلاح های هسته ای و موشک های بالستیک کره شمالی توجه زیادی را به خود جلب می کند، ارتش این کشور اغلب نادیده گرفته می شود. ارتش خلق کره (KPA) با داشتن تقریباً 1.3 میلیون پرسنل فعال، که بیش از دو برابر تعداد نیروهای ارتش کره جنوبی است، همچنان یکی از بزرگترین ارتش های تمام وقت و حرفه ای جهان است. با وجود مزیت عددی، نیروهای مسلح کره شمالی در مقایسه با نیروهای مسلح ایالات متحده و کره جنوبی، کمبود کیفی قابل توجهی دارند. موجودی تانک ها و خودروهای زرهی کره شمالی به خوبی این وضعیت را نشان می دهد.
طبق گفته وزارت دفاع ملی کره جنوبی، کره شمالی تقریباً 4300 تانک اصلی جنگی را در اختیار دارد، این یک مزیت قابل توجه نسبت به 2300 تانک اصلی جنگی است که توسط ارتش کره جنوبی اداره می شود. بیشتر نیروهای زرهی KPA متشکل از تانکهای قدیمی دوران اتحاد جماهیر شوروی ست ، از جمله مدل های T 34، T 54، T 55، T 62 و چینی Type 59
برخی از این مدل ها به دوران پس از جنگ کره برمی گردند و بسیاری از آنها خراب هستند و احتمالاً امروزه از نظر رزمی کارایی محدودی دارند.
به نظر می رسد تانک های تولید داخل کره شمالی نیز بر اساس طرح های قدیمی شوروی یا چین ساخته شده اند. Chonma ho کره شمالی، که برای اولین بار در دهه 1980 وارد مرحله تولید شد، عمدتاً کپی دوران 1960 T 60 شوروی است. Chonma ho از زمان رونمایی اولیه خود چندین نسخه جدید را تجربه کرده است، مدل های بعدی مجهز به اسلحه های بزرگتر اصلی و زره پوش ارتقا یافته اند.
Pokpung ho، جدیدترین مورد اضافه شده به نیروهای زرهی کره شمالی که برای اولین بار در سال 2009 رونمایی شد 10، به نظر می رسد تلاش کره شمالی برای تولید یک تانک نوع 72 T شوروی با استفاده از فن آوری T 62 است.
عدم وجود نیروی زرهی مدرن توسط کره شمالی نشان دهنده رویکرد طولانی مدت این کشور در مورد نوسازی نظامی است. از دهه 1960، کره شمالی با توجه به محدودیت های مالی و منابع این کشور، توسعه و نوسازی توانایی هایی را که معتقد است با کمترین هزینه ممکن بیشترین سود استراتژیک را در اختیار آن قرار می دهد، در اولویت قرار داده است. این امر گویای پیگیری کره شمالی برای دستیابی به مجموعه گسترده ای از توانایی های نظامی نامتقارن از جمله موشک های بالستیک است و دلیل آن را آشکار می کند.....
نظرات
ارسال یک نظر