بایدن با غفلتی عمدی در برابر اسرائیل، درهای جنگ را باز می کند!
ریسپانسیبل استیت کرافت: همه نگاهها به اوکراین و بالنهای چینی در آسمان دوخته شده است . اما دولت بایدن ظاهراً مخالفت دیرینه آمریکا با اسرائیل را کنار گذاشته تا جنگی فاجعهبار با ایران آغاز شود.
سفیر ایالات متحده در اسرائیل، تام نایدز، روز یکشنبه در کنفرانس رؤسای سازمانهای بزرگ یهودی آمریکا اشارهای پنهانی به اقدام نظامی داشت و گفت «اسرائیل باید بتواند هر کاری را که برای مقابله با ایران نیاز دارد انجام دهد و ما از این امر حمایت کردهایم» .
این نظرات دور از ذهن نیست. پس از حمله اسرائیل به یک مجتمع دفاعی در ایران در 29 ژانویه، دولت بایدن به طور غیرمشخصی به خبرنگاران اشاره کرد که عملیات اسرائیل بخشی از تلاش مشترک جدید ایالات متحده و اسرائیل برای مهار جاهطلبیهای هستهای و نظامی تهران است. هنگامی که یک روز بعد از تونی بلینکن وزیر امور خارجه در مورد این مورد سوال شد، او هیچ انتقادی و نگرانی در مورد پتانسیل بیثباتکننده چنین روندی ارائه نکرد، چه رسد به محکومیت این حمله. در عوض، او آنچه را که به منزله دفاع و توجیه حمله اسرائیل است، بیان کرد. او گفت «[این] بسیار مهم است که ما همچنان با اقدامات گوناگونی که ایران در سرتاسر منطقه و فراتر از آن انجام داده و صلح و امنیت را تهدید میکند، در صورت لزوم به مقابله و کار بر علیه این روند ادامه دهیم».
یکی از مقامات ارشد دولت بایدن به من میگوید که این به معنای تغییر عمده در سیاست های ایالات متحده نیست، اما بدون یک عقبنشینی اشکار، چنین تضمینهایی خواسته های ما را برآورده می کند. از جورج دبلیو بوش گرفته تا باراک اوباما و حتی دونالد ترامپ، پی در پی دولت های ایالات متحده به دنبال راهی برای جلوگیری از بمباران ایران توسط اسرائیل بوده اند، چراکه واشنگتن در چنین جنگی درگیر می شد و فرو می رفت و البته نتیجه نهایی چنین درگیری به احتمال زیاد یک خاورمیانه به شدت بی ثبات و ایرانی با یک سلاح هسته ای خواهد بود.
بوش جونیور از فروش بمب های مخصوص تخریب سنگر به اسرائیل خودداری ورزید و از دادن چراغ سبز به رهبران اسرائیل برای بمباران ایران را در سال 2008 سرباز زد و عملاً طرح اسرائیل را مسدود گذاشت. همچنین پرزیدنت اوباما مخالفت خود را با حمله اسرائیل علنی کرد و در سال 2009 به سی ان ان گفت که "مطمئنا" به اسرائیل برای حمله به ایران چراغ سبز نشان نمی دهد. ترس از حمله غافلگیرانه اسرائیل در سالهای ریاست جمهوری اوباما آنقدر مهم بود که یکی از مقامات ارشد پنتاگون از او خواست تا در گزارش اطلاعاتی روزانهاش چنین چیزی گنجانده شود، زیرا احتمال وقوع حمله یکجانبه اسرائیل به ایران در برخی ماه های خاص بیشتر بود. در مقطعی، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه، در سال 2012 گامی غیرعادی برداشت و ترور دانشمند ایرانی توسط اسرائیل را به دلیل پیامدهای بیثباتکننده اش محکوم کرد..........
نظرات
ارسال یک نظر